Vrolijk Pasen!

\

April staat zoals gekend voor zijn aprilse grillen. Pasen vieren in de zon met wat geluk is mogelijk, maar het kan nog sneeuwen. Wil je je klanten eens echt verrassen deze maand, dan stellen wij een paasei met een “Hot Chocolada” voor. Witte Chocolade in een mocktail, warme melk, Caraïbos Piña Colada, een snuifje kaneel, samen vergezeld met een paaseitje. Liever al voluit gaan voor de zomer, dan zit je met een (virgin) Pina Colada, (virgin Passion) Mojito of Cosmopolitan al meteen goed.

Mocktail Hot Chocolade

Hot Chocolade

Witte Chocolade in een mocktail, kan het beter? Wij denken van niet. Verras je klanten met dit heerlijke alternatief voor warme chocolademelk.

Ingrediënten

  • 40gr witte chocolade
  • 12cl warme melk
  • 6cl Caraïbos Piña Colada
  • kaneel


Bereiding

Doe 40gr witte chocolade in een tas. Giet er de warme melk over en voeg de Caraïbos Piña Colada toe. Roer en voeg wat kaneel toe.

Pina Colada

Deze klassieker is een tropische cocktail op basis van rum, ananas en kokos. De Pina Colada is een heerlijke zomercocktail! Daarom is de Pina Colada een perfecte aanvulling voor jouw terraskaart.

Ingrediënten

  • 4cl amber Rum
  • 6cl Caraïbos Ananas
  • 4cl Caraïbos kokoscrème
  • enkele partjes ananas

Bereiding
Vul een blender met ijs en voeg er de ingrediënten aan toe. Mix en serveer in een laag, breed glas.

Cocktail Perfect Colada met ananasschijfje als garnering
Mocktail Cosmo Twist met 1L fles Caraïbos Cranberry

Cosmo Twist

Not your ordinary Cosmopolitan. Makkelijk en snel een goede mocktail maken? Probeer dan eens de Cosmo Twist, een heerlijke, zoete mocktail, gecreëerd door bar manager en cocktail expert Timo Janse. Caraïbos citroen en komkommer voegen een lekkere, frisse toets toe aan het geheel.

Ingrediënten

  • 9cl Caraïbos Cranberry
  • 3cl Caraïbos Citroen
  • 2 barlepels abrikozenconfituur
  • 3 schijfjes komkommer

Bereiding
Doe alle ingrediënten in een shaker, voeg als laatste de confituur toe en roer met een lepel tot het is opgelost. Voeg ijsblokjes toe en schud 10 seconden. Gebruik een strainer en zeef om de plakjes komkommer en kleine stukjes confituur eruit te filteren en in een gekoeld martiniglas te gieten.